Waterschade 

Heb je nu waterschade en wil je dat er z.s.m, iemand langskomt om de schade te herstellen?  

Bel dan nu direct naar 0294 416151 

Stel je voor er springt een leiding in je huis of door hevige regenval of een overstroming stroomt er water naar binnen. Dit zorgt voor waterschade aan je pand en inboedel. Het bellen naar je verzekeringsmaatschappij zorgt niet altijd voor een directe oplossing. Het kan lang duren voordat je geholpen wordt en er iemand de schade aan het herstellen is. Gelukkig heeft BELFOR hier acuut een oplossing voor.  

Waterschade abonnement BELFOR
Met een abonnement van BELFOR ben je altijd op waterschade voorbereidt en wordt alles snel en zorgvuldig voor je geregeld. Ons abonnement zorgt dat je wordt ontzorgt en dat er z.s.m. iemand aanwezig is om de schade te herstellen. Wil je meer weten over de abonnementen van BELFOR? Ga dan naar: https://www.belforhome.nl/vergelijk-de-abonnementen/ 

Wat te doen bij waterschade?
Hoe ontstaat waterschade en welke stappen moeten worden ondernomen? Waterschade in je huis kan ontstaan door neerslag zoals regen, hagel, sneeuw of smeltwater. Door het overlopen van vijvers, grachten of sloten. Of door lekkage door bijvoorbeeld een gesprongen leiding of kapotgevroren waterleidingen. De ernst van de schade is verschillend per situatie. Maar weet je wat je moet doen in verschillende waterschade situaties?  

Met het stappenplan ben je voorbereid op de stappen die je kunt nemen om waterschade te beperken:  

  • Zorg dat je zodra het veilig is maatregelen neemt om verdere schade te beperken. Probeer een lekkage af te dichten en verplaats spullen die nog niet nat zijn geworden.
  • Neem foto’s waarop de schade duidelijk zichtbaar is. Hierdoor heb je altijd bewijs van de schade.  
  • Noteer datum en tijdstip van de schade zodat er altijd nagevraagd kan worden bij het KNMI of er sprake was van zware regenval.  
  • Bel bij waterschade zo snel naar BELFOR en wij nemen al de zorg uit handen.  

 

Waterschade in je huis voorkomen
Gelukkig zijn er mogelijkheden om waterschade te beperken of zelfs te voorkomen. Zorg voor goed onderhoud aan je huis of bedrijfspand. Schrijf de watermeterstand op en check voordat je gaat slapen en check deze nogmaals voordat iemand het water gebruikt. Deze zou gelijk moeten zijn. Als de watermeter afwijkt is er een kans dat er een lek in de waterleiding is. Bel dan direct naar BELFOR voor snelle hulp.   

Wil je meer weten over onze abonnementen, of advies over welk pakket het beste bij jouw behoeftes en situatie past? Neem vrijblijvend contact op.