BELFOR Home stelt gerust

Steun en toeverlaat voor mensen met
schade aan
hun woning

Met alle vakmensen in huis kunnen we altijd en overal helpen

Alles wat wij bij BELFOR Home doen, draait om het helpen van mensen met schade aan hun woning. Om de grootst mogelijke geruststelling in situaties die voor heel veel stress en onzekerheid kunnen zorgen.

Hiervoor investeren wij continu in de nieuwste technieken. Als wereldwijde organisatie hebben we de financiële slagkracht en de expertise om innovaties te ontwikkelen én de schaal om ze overal bereikbaar te maken.

Alles voor de best denkbare hulp bij schade. Wat je woning fysiek maar kan treffen, BELFOR Home maakt er korte metten mee. Met dank aan alle vakmensen die we hiervoor in huis hebben.

Voortvarende aanpak in (gecertificeerd) vertrouwde handen

Dat onze voortvarende aanpak werkt, blijkt mede uit de reviews die we krijgen. Maar ook onze certificeringen spreken boekdelen. Neem het OSB-Keurmerk van Schoonmakend Nederland, dé garantie dat wij beloofde kwaliteit ook leveren, duurzaam werken en financieel betrouwbaar zijn. Ook Stichting Salvage heeft ons gecertificeerd. Dit is de landelijke organisatie van bedrijven die namens verzekeraars noodhulp verlenen.

  • ISO 9001:2015 voor veilig werken
  • ISO 14001:2015 voor ons milieumanagementsysteem
  • GroenGedaan! voor reparatie en herstel op een duurzame manier

BELFOR Home: antwoord op wens van klanten

Van huis uit kwam BELFOR alleen bij particulieren als een verzekeraar of schade-expert ons had gevraagd om noodhulp te verlenen. Die klanten vroegen echter steeds vaker of ze zelf ook mochten bellen bij schade aan hun woning. Ook als die niet verzekerd zou zijn. Daar hebben we naar geluisterd. Met de twee abonnementsvormen van BELFOR Home kan iedereen zich nu ‘verzekeren’ van de beste, directe hulp bij schade.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze abonnementen of advies over welk abonnement het beste bij jouw behoeftes en situatie past? Of neem vrijblijvend contact op via 0294 416151. Wij staan altijd voor je klaar.