Reconditionering

BELFOR helpt je bij reconditionering

Je hoopt natuurlijk dat je woning of bedrijfspand nooit wat getroffen door schade. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en weersomstandigheden zijn onvoorspelbaar. Het kan je zomaar overkomen dat je door schade wordt getroffen. Belangrijk is dat er dan meteen actie kan wordt ondernomen. Daar zijn wij voor.
BELFOR is er voor grote en kleine schade. We helpen je bij de reconditionering na schade. Alles van een lekkage herstellen tot kapotte ramen vervangen tot meubels herstellen en schilderwerk. Wij helpen je direct met de juiste adviezen en de juiste hulp. Daarna beginnen we zo snel mogelijk met herstelwerkzaamheden en reiniging.

Zo kun je snel de schade achter je laten.

  • Altijd bereikbaar voor deskundig advies
  • Snelle hulp om schade te beperken en te herstellen
  • Alle vakkundigheid en technologie in huis


Experts in reconditionering
Na water, brand, storm, glas of inbraakschade is wil je natuurlijk alles zo snel mogelijk weer terug in de originele staat terug hebben. Wij zijn experts in reconditionering. Bij BELFOR hebben we specialisten in huis met alle kennis over hulp na schade en wij staan altijd voor je klaar. Met onze 24 uursservice kunnen we je snel advies geven en naar een oplossing werken. Wees altijd voorbereid op schade met een van onze abonnementen en sta nooit voor verrassingen te staan na een noodsituatie.

Voor reconditionering van je woning of bedrijfspand bel naar BELFOR. We staan 24/7 voor je klaar. Ontvang meer informatie over onze abonnementen of advies over welk pakket het beste bij jou past. Neem vrijblijvend contact op.