Noodhulp

Noodsituatie? Bel naar BELFOR. We staan 24/7 voor je klaar voor noodhulp en advies. Sla het nummer alvast op in je telefoon en wees altijd voorbereid: 0294 416151 

Noodhulp bij schade
Bij schade door lekkage, brand, overstroming, inbraak en meer kun je bij BELFOR met één telefoonnummer 24/7 onze helpdesk bereiken voor hulp. Snel actie ondernemen betekent minder schade. Je kunt BELFOR bellen voor alles betreffende noodhulp.  Van desinfectie en schadeherstel.
Lekkage in huis is heel vervelend. Het kan zorgen voor grote schade aan je woning en inboedel maar kan ook snel zorgen voor schimmels die je ziek kunnen maken. Zodra je een lekkage in je woning of bedrijfspand opmerkt trek meteen aan de bel en neem contact op met BELFOR. 
Voorkom een beschimmeld plafond, doorweekte meubels of een kromgetrokken vloer. De nasleep van een lekkage is een nachtmerrie. Voorkom extra schade en red je huis door snelle aanpak. Met een abonnement bij BELFOR ben je altijd op een lekkage voorbereid en wordt het snel voor je geregeld. Wij nemen de zorgen uit handen.

Beperk schade door snel te handelen
Na de eerste prioriteit en dat is zorgen voor de veiligheid van mensen gaan wij van BELFOR aan de slag met het beperken van de schade; de schadestop. Bij bijvoorbeeld lekkage is het belangrijk om snel te handelen. Zo lang er niks gebeurt neemt de schade toe. Door direct de situatie te stabiliseren wordt een onherstelbare schade voorkomen. Wij doen er alles aan om de woning, het bedrijfspand en alle inboedel terug te brengen in de originele staat.

Bel voor noodhulp naar 0294 416151 

Wij kunnen helpen in alle verschillende soorten situaties:

  • Ter preventie van waterschade. Tegen wateroverlast door regen, lekkage of overgelopen sloten.
  • Brandschade na brand in je woning. Ontstaat door vlammen, rookontwikkeling en het blussen van de brand.
  • Stormschade na hevige storm, een wervelwind en/of een windhoos.
  • Bij inbraakschade, zo kunt na een inbraak weer snel veilig wonen.
  • Glasschade, voor het opruimen en herstellen van glaswerk.

Zorg dat je voorbereid bent in tijden van nood. Ontvang meer informatie over onze abonnementen of advies over welk pakket het beste bij jou past. Neem vrijblijvend contact op.