Glasschade

Heb je nu glasschade en wil je dat er z.s.m, iemand langskomt om de schade te herstellen? 
Bel dan nu direct naar 0294 416151 

Glasschade repareren 

Glasschade aan je woning of bedrijfspand kan een hoop zorgen met zich meebrengen. Bij glasschade is het belangrijk om direct maatregelen te treffen om het glas te laten repareren, kapot glas op te ruimen of nieuw glas te plaatsten. Met een abonnement bij BELFOR ben je altijd op glasschade voorbereid en wordt herstel snel voor je geregeld. Wil je meer weten over de abonnementen van BELFOR? Ga dan naar: https://www.belforhome.nl/vergelijk-de-abonnementen/ 

Wij zijn daarnaast 24/7 bereikbaar voor noodhulp 

Bel bij glasschade direct naar 0294 416151 

Wat te doen bij glasschade?
Bij glasschade is het van belang dat er snel actie wordt ondernomen. Belangrijk is om direct de schade in kaart te brengen. Maak altijd foto’s van de situatie en de schade. Bij BELFOR nemen we alle zorgen uit handen. We zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd en teruggebracht naar de originele staat door het glas te maken of te vervangen.  

Bel bij glasschade naar 0294 416151 

Glasschade voorkomen
Indien uw woning nog voorzien is van enkel glas, dan kunt u glasschade voorkomen met het plaatsen dubbel glas. Meerdere lagen glas achter elkaar zijn moeilijker te breken en daardoor neemt de kans op glasschade dus ook af.

Glasschade zit in een klein hoekje. Wil je meer weten over onze abonnementen? Of advies over welk pakket het beste bij jouw behoeftes en situatie past? Neem dan vrijblijvend contact op.