Brandschade

Heb je nu brandschade en wil je dat er z.s.m, iemand langskomt om de schade te herstellen?  

Bel dan nu direct naar 0294 416151 

Brandschade
Brand in je woning. Iets wat niemand ooit hoopt mee te maken. Maar als het gebeurt kan de schade aan het huis, bedrijfspand of de inboedel hoog oplopen. Zorg dat je goed voorbereid bent op brandschade en dat je snel kunt handelen bij brand. Met een abonnement bij BELFOR ben je altijd op brandschade voorbereid. 

Brandschade abonnement BELFOR
Met een abonnement bij BELFOR ben je altijd op brandschade voorbereid en wordt alles snel en zorgvuldig voor je geregeld. Ons abonnement zorgt dat je wordt ontzorgt en dat er z.s.m. iemand aanwezig is om de schade te herstellen. Wil je meer weten over de abonnementen van BELFOR? Ga dan naar: https://www.belforhome.nl/vergelijk-de-abonnementen/ 

Wat te doen bij brandschade
Elk jaar ontstaan er in Nederland ongeveer 6.000 woningbranden. Een vlam in de pan bij het koken, door kortsluiting of een brandje in de prullenbak. Wat onschuldig lijkt te beginnen kan uitlopen tot heel veel schade. Schade die ontstaat door de vlammen, smelten, rookontwikkeling en het blussen van de brand.   

Brandschade schoonmaken
Brandschade kan een enorme impact hebben op je woning, bedrijfspand of bezittingen. Wij ruimen alles op voor je op, droge, reinigen en herstellen de schade aan je woning of bedrijfspand en de inhoud. Zelf kun je stappen ondernemen zodra het veilig is: 

 • Als de rook weg is kun je het huis ventileren. Ramen en deur tegen elkaar openzetten en ventilatie weer aanzetten.  
 • Gordijnen, stof en kleding kunnen gewassen worden om brandlucht te verwijderen. 
 • Roetresten op meubels en wanden kunnen schoongemaakt worden met warm water met afwasmiddel en een doek of spons.  
 • Brokken kunnen opgeruimd worden en in een vuilniszak weggegooid worden. Zorg wel dat je hierbij handschoenen draagt! 

Bel bij brandschade nu direct naar 0294 416151 

Brand en brandschade voorkomen
Maak je huis brandveilig. Voorkomen is beter dan genezen! De vier meest voorkomende oorzaken van een brand in huis zijn: elektrische apparaten, koken op gas, Cv-ketel of meterkast of door kaarsen, sigaretten of de open haard.   

 Tips om brand in huis te voorkomen:

 • Zorg voor een rookmelder op elke verdieping 
 • Sluit binnen alle deuren voordat je gaat slapen 
 • Houd de meterkast zo leeg mogelijk en zorg voor voldoende ventilatie 
 • Rol haspelsnoeren of kabelhaspels altijd helemaal uit, opgerolde snoeren kunnen kortsluiting en brand veroorzaken 
 • Zet je televisie, computer en andere apparatuur helemaal uit als je klaar bent. Laat ze niet op stand-by stand staan en haal oplaadbare apparaten na het opladen uit het stopcontact 
 • Maak de filter van je wasdroger en afzuigkap regelmatig schoon. Het stof wat zich ophoopt kan bij hoge temperaturen leiden tot brand. 
 • Zorg voor brandblusapparatuur in huis zodat je een kleine brand op tijd en veilig kunt aan pakken.  

Wil je meer weten over onze brandschade abonnementen, of advies over welk pakket het beste bij jouw behoeftes en situatie past? Wees altijd voorbereid op brandschade. Neem vrijblijvend contact op.