Inbraakschade

Een inbraak kan veel en gevaarlijke schade achterlaten aan en in je woning, schuur of bedrijfspand. Kapotte scharnieren, sloten, ramen en deuren. Bij BELFOR staan we 24/7 klaar om de inbraakschade te herstellen. Onze specialisten denken met je mee en brengen het weer terug in de originele staat. Bij inbraakschade ben je kwetsbaar voor een extra inbraak. Het is dus cruciaal om de schade snel te laten herstellen. Ook kleinere schade kan ervoor zorgen dat een inbreker de volgende keer makkelijk binnen kan komen.

Bel voor noodhulp bij inbraakschade naar 0294 416151 

Snelle actie bij inbraakschade
Bij inbraakschade is de snelheid van reparatie van belang. Zo kunt na een inbraak weer veilig wonen. Wij nemen alle zorg uit handen en maken een plan om je huis zo snel mogelijk in de originele staat terug te brengen.

Tips om een inbraak te voorkomen
Er is bijna niets zo vervelend als een inbraak. Iemand is in je vertrouwde omgeving geweest. Wij helpen om inbraakschade te herstellen. Om de kans op inbraak kleiner te maken zijn hierbij tips:

  • Sluit alle ramen en deuren goed af. Draai altijd je voor- en achterdeur op slot ook al ga je maar even weg. Inbrekers gaan vaak voor de snelle winst. Zijn sneller naar binnen en weer buiten dan je denkt.
  • Zorg voor verlichting in en rondom het huis. Ook als er niemand thuis is laat een lampje aan zodat het huis niet helemaal donker is.
  • Leg kostbare bezittingen en apparatuur uit het zicht. Als bezittingen vanaf buiten al te zien zijn is het voor inbrekers gemakkelijk te zien dat er wat te halen is.
  • Verstop je sleutel niet ergens buiten. Het kan soms heel handig zijn om een sleutel te hebben liggen voor jezelf of voor anderen Maar dit maakt het ook voor inbrekers eenvoudig om binnen te komen.
  • Zorg voor goede sloten en laat je sleutels niet in deuren of ramen zitten. Uiteraard helpt een alarm of beveiligingscamera. Het schrikt meteen af.
  • Benoem niet op social media dat je op vakantie bent of een weekend weg. Inbrekers kunnen dit in de gaten houden.

Zorg voor snel schadeherstel bij een inbraak. Wij kunnen daarbij helpen! Ontvang meer informatie over onze abonnementen of advies over welk pakket het beste bij jou past. Neem vrijblijvend contact op.